By:

Moldova Fashion Days revine cu ediția de toamnă — iarnă într-un nou format

Acum cel mai mare show de modă din țară este la un click distanță. Moldova Fashion Days se va desfășura de această data sub forma unui maraton cu durata de o zi, pe data de 26 septembrie, în cadrul căruia veți avea ocazia să vedeți colecțiile care le-au pregătit designerii autohtoni pentru sezonul de toamnă – iarnă. Este suficient doar să vă conectați online prin smartphone sau computer și să urmăriți în direct cele mai noi tendințe din lumea modei. O alegere îndrăzneață a țesăturilor, elemente și combinații neașteptate, culori trendy — sunt trăsăturile distinctive ale colecțiilor din acest sezon. Pe lângă plăcerea estetică de a urmări o paradă a frumuseții și eleganței, cu siguranță vă veți inspira pentru reînnoirea garderobei personale pentru sezonul care vine. Veți avea parte și de imagini din backstage, dar și de fashion talks cu designerii, modelele, influencerii și alte personalități din domeniul modei. Mai mult, puteți câștiga premii participând la concursurile și tombolele ce se vor organiza pe întreaga durată a maratonului. Show-ul va putea fi urmărit pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, Din Inima, APIUS, Digital Park, pe canalul de youtube Din Inimă, dar și pe paginile designerilor și site-urile partenerilor media.
1156 0
Читайте также:

By: /
Фильмы марта: хороший, плохой, злой

Мы посмотрели три наиболее любопытных, на наш взгляд, фильма марта и попытались понять, что не так с Кевином, есть ли смерть на Марсе, и что может быть прекрасного в чудовищной обезьяне.

1851 0
By: /
«Твин Пикс: Возвращение» совсем, совсем не то, чем кажется, или Все дороги ведут в Одессу

Настал момент максимально подробно поговорить о только что окончившемся «Твин Пиксе» Дэвида Линча. Что это, изощренная провокация? Или magnum opus гения, создавшего собственный, иррациональный вид кинематографа?

8359 0