By:

Moldova Fashion Days revine cu ediția de toamnă — iarnă într-un nou format

Acum cel mai mare show de modă din țară este la un click distanță. Moldova Fashion Days se va desfășura de această data sub forma unui maraton cu durata de o zi, pe data de 26 septembrie, în cadrul căruia veți avea ocazia să vedeți colecțiile care le-au pregătit designerii autohtoni pentru sezonul de toamnă – iarnă. Este suficient doar să vă conectați online prin smartphone sau computer și să urmăriți în direct cele mai noi tendințe din lumea modei. O alegere îndrăzneață a țesăturilor, elemente și combinații neașteptate, culori trendy — sunt trăsăturile distinctive ale colecțiilor din acest sezon. Pe lângă plăcerea estetică de a urmări o paradă a frumuseții și eleganței, cu siguranță vă veți inspira pentru reînnoirea garderobei personale pentru sezonul care vine. Veți avea parte și de imagini din backstage, dar și de fashion talks cu designerii, modelele, influencerii și alte personalități din domeniul modei. Mai mult, puteți câștiga premii participând la concursurile și tombolele ce se vor organiza pe întreaga durată a maratonului. Show-ul va putea fi urmărit pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, Din Inima, APIUS, Digital Park, pe canalul de youtube Din Inimă, dar și pe paginile designerilor și site-urile partenerilor media.
1640 0
Читайте также:

By: /
Suit up: principalele tendințe în moda toamnă/iarnă 2017 pentru bărbați

Catifea, costume din trei piese, fracuri și imprimeuri neobișnuite, iar în contrast cu acestea – trenciuri sobre și cămăși în nuanțe de pământiu-bej. Astăzi tendințele modei pentru bărbați au la bază haine bine cusute, cu detalii rafinate. Simplitatea, calitatea, integritatea – acestea sunt noile tendințe dictate de modă. Experții Viggo au povestit echipei BRW Magazine despre tendințele modei toamnă/iarnă 2017 pentru bărbați.

2931 0
By: /
«Лунный свет». Морская элегия

Инди-драма Барри Дженкинса «Лунный свет» была названа Американской киноакадемией «лучшим фильмом года» 2017. Помимо этого он получил еще две оскаровские статуэтки – за лучший адаптированный сценарий и лучшую мужскую роль второго плана (Махершала Али). Почему «Лунный свет» – действительно выдающееся произведение искусства, которое непременно нужно посмотреть, разбираемся вместе с BRW.

4518 0