By:

Moldova Fashion Days revine cu ediția de toamnă — iarnă într-un nou format

Acum cel mai mare show de modă din țară este la un click distanță. Moldova Fashion Days se va desfășura de această data sub forma unui maraton cu durata de o zi, pe data de 26 septembrie, în cadrul căruia veți avea ocazia să vedeți colecțiile care le-au pregătit designerii autohtoni pentru sezonul de toamnă – iarnă. Este suficient doar să vă conectați online prin smartphone sau computer și să urmăriți în direct cele mai noi tendințe din lumea modei. O alegere îndrăzneață a țesăturilor, elemente și combinații neașteptate, culori trendy — sunt trăsăturile distinctive ale colecțiilor din acest sezon. Pe lângă plăcerea estetică de a urmări o paradă a frumuseții și eleganței, cu siguranță vă veți inspira pentru reînnoirea garderobei personale pentru sezonul care vine. Veți avea parte și de imagini din backstage, dar și de fashion talks cu designerii, modelele, influencerii și alte personalități din domeniul modei. Mai mult, puteți câștiga premii participând la concursurile și tombolele ce se vor organiza pe întreaga durată a maratonului. Show-ul va putea fi urmărit pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, Din Inima, APIUS, Digital Park, pe canalul de youtube Din Inimă, dar și pe paginile designerilor și site-urile partenerilor media.
1464 0
Читайте также:

By: /
Moldova Fashion Days: podium

Из года в год Fashion Show становится все более профессиональным – отмечают дизайнеры и гости. На подиуме в эти выходные дефилировали не только профессиональные модели, но и публичные персоны, добавившие изюминку в коллекции каждого бренда. Команда BRW Magazine посетила показы и готова поделиться самыми яркими образами из коллекций с вами.

4421 0
By: /
„Tribut” pentru cei îndrăzneți

Viața adesea ne provoacă la încercări. Unii se supun regulilor - devin mai tacuți și mai ascultători, alții, cei mai curajoși și îndrăzneți acceptă provocarea de a schimba lucrurile și se deschid cu culori și mai aprinse.

4449 0