By:

Suit up: principalele tendințe în moda toamnă/iarnă 2017 pentru bărbați

Catifea, costume din trei piese, fracuri și imprimeuri neobișnuite, iar în contrast cu acestea – trenciuri sobre și cămăși în nuanțe de pământiu-bej. Astăzi tendințele modei pentru bărbați au la bază haine bine cusute, cu detalii rafinate. Simplitatea, calitatea, integritatea – acestea sunt noile tendințe dictate de modă. Experții Viggo au povestit echipei BRW Magazine despre tendințele modei toamnă/iarnă 2017 pentru bărbați.

Str. Alexei Mateevici 64 +37368776666Stăpânirea culorii

Keep it Camel

Fiind elegantă și rafinată, clasica culoare camel (sau cum mai este numită – „culoarea blănii de cămilă” va fi un adevărat must have în noul sezon toamnă-iarnă. Nuanțele de la bej cremos până la cele nisipoase intense vor cuceri garderoba bărbaților, începând de la trenciuri și sacouri până la un total look actual.

Viggo: „Cei mai îndrăzneți fashioniști pot adăuga în garderoba lor haine de această culoare cu imprimeuri sau, de exemplu, cu dungi de o nuanță mai închisă, care sunt la modă acum.”

Pentru un om de afaceri, costumul este o parte importantă  și inseparabilă a ținutei sale. Costumul vorbește despre personalitatea, succesul și caracterul persoanei. Costumul navy este cea mai importantă piesă de vestimentație a persoanelor care doresc să atingă succesul. Construit pentru a servi drept partener în cele mai dificile situații, costumul Dexter este realizat half-canvas din țesătură nobilă Vitale Barberis Canonico!

Orange is the new black

Extravaganta și provocatoarea culoare portocalie a urcat pe podiumuri, pentru a scoate din umbră costumele negre, gri și albastre în acest sezon. Paltoanele și trenciurile bine croite de această culoare sunt potrivite bărbaților care vor să uimească. Dacă nu ești încă gata de astfel de schimbări, experții Viggo îți recomandă să adaugi culoare look-ului tău cu ajutorul unui tricou portocaliu, care va face un costum de culoare închisă să arate cu totul altfel.

 

How to green?

Gama de nuanțe verzi a cucerit inimile a mii de fashioniste din întreaga lume. Și nici colecțiile pentru bărbați nu rămân în urmă în acest sens. Fiind o culoare bogată și profundă, verdele (în țesăturile high-texture) a fost cel mai popular pe podiumuri. De la un costum până la un palton din lână, verdele formează o armonie perfectă cu orice piesă, așa că merită să investești în el chiar acum.

Imprimeurile și culorile îndrăznețe sunt, bineînțeles, specifice. Însă acestea nu corespund întotdeauna stării de spirit a persoanei care le poartă sau nu se potrivesc pentru o întâlnire dată. Iată câteva sfaturi despre cum să porți și să alegi un costum, pentru a arăta întotdeauna stilat și adecvat.

Libertatea croiului

În noul sezon maniera de a purta costumul a devenit mai relaxată, dar în niciun caz neglijentă. Un punct de reper pentru look-uri a devenit eleganța. Se face simțită o nostalgie omniprezentă, care se manifestă în forma pălăriilor și pantalonilor largi, ce amintesc anii treizeci ai secolului trecut. Da, ai auzit bine, varianta scurtată și îngustată este înlocuită de pantalonii largi, completați uneori cu dungi suplimentare, care se privesc foarte organic. Sacoul, în schimb, este mai bine să fie ales cu un singur rând de nasturi, care să fie și puțini la număr. Sunt actuale notele de vechime. În cazul modelelor de costume pentru bărbați, care pot fi create din tuid sau lână, poate fi îmbrăcată sub sacou o helancă sau un tricou polo, în loc de banala cămașă.

Viggo: „Costumele pentru bărbați au încetat demult să mai fie destinate doar ocaziilor speciale. Streetstyle admite combinarea pantalonilor și sacoului de diferite culori, imprimeurile bătătoare la ochi, accesoriile interesante sub formă de eșarfe neobișnuite sau voluminoase. Alege cu încredere ținutele cu talie. Astăzi modelele de costume pentru bărbați pentru evenimente importante permit și ele variații: cuiva i se potrivește costumul din două piese libere, care permite suflecarea mânecilor, altcineva preferă un frac elegant în stilul unui dandy londonez”.

Mix & Match

Principiul Mix & Match este acum pe culmile popularității. Orice fashionist poate combina sacouri, pantaloni, cămăși și tricouri de diferite culori și texturi, adăugând în același timp, neapărat, accesorii expresive. De exemplu, un look discret și relaxat în nuanțe calme poate fi asortat cu niște încălțăminte de culoare aprinsă, iar un costum clasic poate fi purtat cu o vestă în dungi.

Viggo: „Nu este neapărat ca sacoul, vesta, dar și papionul să se combine sub aspectul culorii, țesăturii sau imprimeului. Acum este la modă să creezi ținute originale. Formează din două seturi complet diferite unul singur – unul al tău. Tendința neomogenității devine tot mai populară pe zi ce trece!”

 

Siluetă alungită

În acest sezon designerii sunt de-a dreptul pasionați de siluetele alungite. Îmbracă un palton lung sau chiar un poncho, și scapă de pantalonii suflecați (pentru că astăzi aceștia se consideră deja un mauvais ton). Iar dacă preferi o variantă clasică, îmbracă un pulover discret împletit în stil englezesc – o opțiune perfectă pentru cei care vor să arate întotdeauna stilat.

Viggo: „Paltonul clasic bej pentru bărbați nu va ieși niciodată din modă. Un bărbat în palton bej arată foarte atrăgător. Poți combina cu încredere un astfel de palton cu nuanțe de maro ocru, gri sau albastru.”

 

Costumul în carouri

În lumea modei pentru bărbați au revenit în mod triumfător carourile, în toate variațiile acestora – o opțiune clasică, care, iarăși, va fi întotdeauna actuală. Este foarte important să înțelegi și să însușești tendința de bază – hainele la prima vedere clasice pot arăta fresh fiind combinate cu elemente ale altor stiluri, dar și printr-o asortare corectă cu accesorii originale: de la un guler care amintește un fluture până la un imprimeu pe tricoul de sub sacou.

Costumul este o parte inseparabilă a imaginii mirelui. Important să fie găsit compromisul între eleganță și confort. Și, bineînțeles, să nu uităm despre stil. Cum acestea pot fi combinate – știe Viggo. Cusătură individuală, țesături moderne, de calitate înaltă și accesorii unice, vor crea o imagine rafinată pentru cea mai importantă zi din viață.

În acest sezon, costumul de nuntă este cu adevărat desăvîrșit. Inspirat din anii `20 — `30 a secolului trecut, look-ul mirelui este suplinit cu revere late și multiple accesorii: broșe, ace pentru guler, batiste etc. În combinație cu nuanțe aprinse, neobișnuite pentru costumele clasice ceremoniale, acestea formează o imagine stilată a mirelui.

Viggo: „Trebuie menționat faptul că în ceea ce ține de coaserea costumelor de nuntă, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, comparativ cu sezoanele anterioare. Totuși, nu îmbrăca o vestă, dacă aceasta este mai lungă decât șlițul. Poți lăsa loc pentru imprimeuri colorate și voluminoase, de exemplu, să îți cumperi un costum în carouri, pentru a avea un look interesant și memorabil. Pentru cazul în care ești gata de experiențe mai îndrăznețe, alege o variantă nu mai puțin stilată – costumele gradiente pentru bărbați. Ținuta mirelui este nu mai puțin important decât rochia miresei, doar că mulți uită acest lucru.”

Str. Alexei Mateevici 64 

Infoline +37368776666

Pagina Facebook

Tags: viggo
2562 0
Читайте также:

By: /
All i want for Christmas is… VIGGO

Хотя многим кажется, что мужчины не очень ждут подарков на Новый год, и не расстроятся, не получив их - это не так. Выбираем лучший подарок вместе с экспертами VIGGO. А назвав кодовое слово «Full Canvas» вы получите специальную скидку в 15 %.

7114 0
By: /
Офисный стиль: The Devil Wears VIGGO

Как мужчине выглядеть на работе стильно, авторитетно и даже комфортно – знает VIGGO. Читаем внимательно и запоминаем каким должен быть гардероб офисного работника.

8764 0