By:

Viggo is the new black

Pentru a crea un look atrăgător și modern, bărbatul trebuie să cunoască tendințele de bază ale modei și să poată alege ceea, ce va sublinia cel mai bine in mod avantajos personalitatea sa. Din fericire, moda bărbaților oferă acum o varietate de tendințe care pot crea o imagine reală, fără a pierde individualitatea și la care pot adera barbați de orice stil. Împreună cu experții Viggo am analizat principalele tendințe ale modei barbaților pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018.

str. Alexei Mateevici 64, +373 68776666 Promoție BRW : codul secret "Full Canvas" care iți oferă reducerea exclusivă de 15 %.Stilul este rezultatul activităților pe care le întreprindem zilnic, rezultatul a ceea ce studiem, ce citim, ce sport facem, ce hobbyuri avem, a locurilor în care ne place să călătorim, a culturilor și obiceiurilor din care ne inspirăm. Aceste aspecte se reflectă în personalitatea noastră — acesta este stilul. Viggo oferă o varietate de alegeri pentru cei mai stilați bărbați care urmăresc trend-urile dar și petru cei, care preferă o ținută clasică. Noua colecție impresionează prin gama de culori, combinații de stiluri, texturi – toate fiind desăvîrșite.

Viggo: Ținutele business cotidiene revendică detalii de efect precum nasturii cusuți în contrast sau manșetele funcționale. Te vei ridica la înalțimea așteptărilor în costumul din 3 piese AKSEL, construit semi-tradițional. Calitatea țesăturii Vitale Barberis Canonico și expresivitatea imprimeului au puterea de a-ți transforma look-ul.

Viggo Moldova. BRW Magazine. www.brw.md

Dacă profesia solicită un cod vestimentar mai puțin rigid, sacoul poate fi combinat cu un jeans sau un pantalon casual. Combinațiile din doar două piese, sacou și pantalon sau vestă și pantalon, sunt de asemenea binevenite. Când temperaturile coboară, confortul nu se negociază, iar vesta VILFRED GOOSE DOWN reinterpretează stilul urban. Piesa vestimentară cu umplutura din puf de gâscă complimentează perfect costumul business.

Un bărbat îmbrăcat la patru ace este o adevarată viziune

Pentru acei bărbați care preferă colecțiile Business, Viggo în acest sezon gravitează în jurul unui trio celebru: sacou, vestă și pantalon. Țesătura premium Vitale Barberis Canonico realizată integral din lână, precum și construcția semi-tradițională rămân repere de calitate pentru cunoscători. Versatil, modelul FREDRIK THREE PIECE PLAIN este ușor de purtat zi de zi, devenind totodată ușor de stilizat.

Viggo: Ancorate solid în istoria modei, carourile WINDOWPANE au un cuvânt de spus în materie de imprimeuri. Acestea funcționează perfect într-un costum cu croială slim din țesătură de lâna 100%, construit semi-tradițional. Detaliile denotă exigență pentru a interacționa cu stilul tău: cusături AMF, umeri napoletani, nasturi cusuți în contrast, ticket pocket.

Viggo Moldova. BRW Magazine. www.brw.md

Dincolo de tendințele veșnic schimbătoare, există și vor exista mereu câteva piese nemuritoare, atât în moda femeilor (de exemplu little black dress), precum și în moda bărbaților. Orice reprezentant al sexului tare ar trebui să aibă în garderobă aceste piese vestimentare clasice, dacă vrea să facă o impresie bună, atât la muncă, precum și în viața de zi cu zi.

In spectacolele pentru sezonul toamnă-iarnă, mai multe case de modă au inclus în colecțiile pentru bărbați costume de catifea.

Viggo vine cu o soluție de lux și eleganță

Viggo: Cu un istoric de mai multe decenii, smokingul din catifea nu are nevoie de nici o introducere. Prin reverul și detaliile îmbrăcate în mătase, eleganța își joacă atuurile. Ramâne doar o distanță de preferințe între culori pentru a sărbători așa cum îți dictează dispoziția.

Cu rever ascuțit din mătase, scmokingul este vechiul și noul pariu din moda masculină. Asociat unei veste la două rânduri de nasturi, acesta dă tonul serilor speciale. Textura, culoarea și accesorizarea aleasă schimbă regulile jocului și fac parte din identitatea vestimentară.

Costumul din 3 piese continuă să fie protagonistul colecțiilor de toamnă-iarnă la nivel internațional. EDVIN THREE PIECE BORDEAUX răspunde căutărilor estetice prin croiala slim și culoarea cu personalitate ce înlătură rutina vestimentară. Construcția semi-tradițională, butonierele funcționale, nasturii cusuți în cascadă, toate fac parte din imaginea la 4 ace. Explorează posibilitățile de purtare a acestui costum făcând tranziția la registrul evenimentelor de seara.

Viggo Moldova. BRW Magazine. www.brw.md

Stilul este o manifestare în exterior a ceea ce suntem, o extensie a personalității noastre.

Culorile schimbă stări de spirit. Lasă o impresie placută purtând sacoul semi-căptușit cu croiala slim NILS PURPLE FLANNEL. Detaliile devin marca personalitații: construcție Half Canvas, cusătura Columbia în contrast, manșete cu nasturi în cascadă.

Garderoba Smart Casual se întregește cu sacoul în carouri neutre, ușor de gestionat cromatic. Duo-ul lână și mătase decide confortul acestui item vestimentar semi-căptușit, cu croială slim, ce te însoțește în timpul zilei.

Viggo – legătura dintre stil și confort

KENNET GOOSE DOWN PARKA se impune ca o piesă necesară ce intrigă prin contrastul cromatic pentru timpul rece. Umplutura realizată integral din puf de gâscă impresionează prin lejeritate, fără a compromite libertatea de mișcare. Mai mult, căptușeală din bumbac lasă acest item vestimentar să respire și rezonează cu stilul tău activ de viață.

Printre temele de inspirație ale colecțiilor din sezonul rece se regăsesc combinațiile de materiale, cum ar fi cele realizate din lână virgină sau amestec de lână si mătase. Prevăzută cu căptușeală din puf de gâscă, EDVARD GOOSE DOWN PARKA sfidează debutul iernii și rescrie legătura dintre stil și confort.

Haina care va atrage priviri și complimente în sezonul rece este o reprezentare tactilă a calității. Realizată din piele de miel plăcută la atingere, fascinează prin eleganță, durabilitate si lejeritate. Culoarea vibrantă a căptușelii și nasturii din corn conturează o piesă vestimentară cu personalitate. Este o combinație perfectă nu doar de eleganță și stil dar și de confort.

Noua colecție Viggo este o soluție pentru bărbații care-și doresc o ținută elegantă nu doar în serile speciale, dar și pe parcursul zilei. Siluetele sunt create astfel, încât bărbatul îmbrăcat în Viggo va atrage atenția prin stilul clasic cu caracter contemporan. Țesăturile naturale și de calitate înaltă fac costumele foarte comode și elegante. Americanii spun “You don’t get a second chance to make a good first impression”, ceea ce în traducere directă înseamnă “Nu ți se va acorda a doua șansă pentru a face o primă impresie bună.” Haina nu-l face pe om dar transmite informații despre fiecare în parte, vorbește lumii ce fel de persoană ești. Felul în care te îmbraci comunică ocupația pe care o ai, pasiunile tale, activitatea spre care te îndrepți. Viggo îți crează stilul și imaginea de succes.

Promoție BRW : codul secret «Full Canvas» care iți oferă reducerea exclusivă de 15 %.

Promoție BRW : codul secret «Full Canvas» care iți oferă reducerea exclusivă de 15 %.

Страница в Facebook

Tags: viggo
7618 0
Читайте также:

By: /
Офисный стиль: The Devil Wears VIGGO

Как мужчине выглядеть на работе стильно, авторитетно и даже комфортно – знает VIGGO. Читаем внимательно и запоминаем каким должен быть гардероб офисного работника.

9130 0
By: /
Идеальная пара

В мире мужчин иметь хорошую обувь необходимо, если собственный внешний вид имеет для вас значение. О том, чем одни ботинки отличаются от других, и с чем их вообще сочетать, BRW Magazine рассказали эксперты бренда Viggo.

4367 0