By:

Studio Atelier: make your little black dress

Școala tinerelor designeri "Studio Atelier" poate fi noul tău chellenge, iar să devii creator vestimentar în trei luni te va ajuta Adriana Calin. Mai multe detalii despre curs vei găsi în articol

Arta creației vestimentare poate fi deprinsă de oricine, care este interesat de acest domeniu, iar satisfacțiile pe care le vei avea observându-ți progresele făcute, vor fi maxime.

A se imbrăca nu este numai o preocupare practică a omului, ci, mai ales, una estetică și de diferențiere socială. Hainele oferă informații despre nivelul social și cultural al purtătorului, despre gusturile și preferințele acestuia sau chiar despre profesia pe care o exercită. Iată de ce cursul de Creație Vestimentară la STUDIO ATELIER încearcă să-ți dezvăluie tainele designului, astfel încât să poți exprima cât mai bine personalitatea prin intermediul modei.

Cursul abordează temele esențiale ale creației vestimentare, pornind de la informațiile generale despre structura corpului uman, despre caracteristicile culorilor și țesăturilor, ajungând până la realizarea practică a diferitelor obiecte de vestimentație: fuste, pantaloni, rochii, paltoane dar și haine pentru copii. Pașii pe care îi vei urma, te vor duce de la schițarea modelului pe hartie, către croirea veșmântului pe care l-ai gândit și executarea lui.

«De-a lungul anilor, am realizat că cel mai important lucru dintr-o rochie este femeia care o îmbracă»

Yves Saint Laurent

Având un orar flexibil, SUDIO ATELIER îți permite să urmezi cursurile fără a face schimbări majore în agenda personală – perfect pentru mămici, studenți, dar și pentru cei, care dispun de un job full-time. Astfel, ai două opțiuni: 2 lecții câte 3 ore sau 3 lecții câte 2 ore per sâptămână, în cea mai convinabilă parte a zilei.

Materialul cursului cuprinde multe exemple și aplicații practice, care te vor iniția în rezolvarea temelor. Acestea vor fi corectate de profesor, care te va asista cu sfaturi pe tot parcursul studiului. Informațiile prezentate în curs reprezintă baza pe care o vei clădi în continuare cu ajutorul imaginației și stilului propriu.

Profită de șansa de a alege ritmul de studiu dorit și de o metodă de studiu cu adevărat modernă!

 

 «Este ușor să te îmbraci ca Scheherazade, să găsești o rochie neagră mică, e mult mai complicat»

Coco Chanel

 

Cursul oferă noţiuni teoretice şi practice la capitolul modă şi tendinţele ei şi un dialog între creaţiile vestimentare şi accesorii.

STUDIO ATELIER propune cursanţilor o nouă abordare a cursului de design vestimentar: ca pasiune, ca relaxare, ca perfecţionare. Astfel, pasionaţii de modă pot să-şi împlinească visurile de a concepe şi realiza o colecţie vestimentară proprie.

Atracţia Adrianei Calin, lectorului cursului, spre designul vestimentar a izvorât din pură pasiune pentru artă şi iubire de frumos.

Adriana Calin, Director General STUDIO ATELIER:

«Prin parcurgerea acestui curs doresc ca fiecare participant să înțeleagă şi să-și definească propriul stil vestimentar, să-şi creioneze ceea ce înseamnă design-ul şi moda ca plăcere, ca o relaxare dincolo de cotidian şi, de ce nu, din pasiune să devină un real business, atât de căutat şi apreciat în zilele noastre.

Oferim studenților ocazia de a se exprima în realizarea unei colecții vestimentare, de a-şi analiza şi valorifica propriile viziuni şi stilul vestimentar.

Dar faptul, că studiile se desfășoară într-un atelier construit din reală pasiune, permite cursanților să urmărească diferite tehnici prin care se pot costrui ţinute accesorizate».

Olesea Vieru, brand-ul «IVANA»

«Adriana este persoana care mi-am dorit-o în calitate de profesor atunci când eram în căutarea cursurilor. Am venit inițial la o consultație după care m-am înscris imediat. Mi-a inspirat încredere și profesionalism, este o persoană calmă, (ceea ce este foarte important în acest domeniu). De fiecare dată veneam cu plăcere la cursuri fiindcă era o atmosferă plăcută de lucru. Mereu mă încuraja , inspira idei noi și niciodată nu refuza! Ceea ce mi-am propus cînd am mers la acest curs  — am realizat. Acum am format propriul brand și mini -atelier, îmi propun să cresc mai mult. Pagina de fb/IVANA. Deci, «Studio Atelier» a fost începutul».

 

«Dacă nu poți fi mai bun decât concurentul tău, atunci cel puțin îmbracă-te mai bine».

Anna Wintour

 

«Studio atelier» — Școala tinerilor designeri pe care în decurs de patru ani au absolvit-o peste 1000 de studenți. A plecat de la ideea de a concepe ţinute unicale, personalizate începând cu casual și până la extravagantele rochii de seară. În spatele acestor creaţii sunt ore de muncă, cercetare în modă și peste toate iubire și pasiune pentru tot ce se creează în atelier.

 

Înscrierea la curs: +373 69039918

2541 0
Читайте также:

By: /
Viggo. Back to basics

Rafinamentul, eleganța și o doză suficientă de relaxare definesc stilul casei de modă VIGGO și a creațiilor sale. Este un nume de referință în moda romanească și în fiecare sezon surprinde cu o colecție plină de creativitate. În interviul acordat de reprezentanții VIGGO Olga Rastașanu și Dmitri Iova, ne-au vorbit despre începutul carierei, tendințe si brandul pe care îl reprezintă.

6752 0
Сходи на выставку, открой в себе фараона

Впервые в Молдове проходит историческая интерактивная выставка для детей «Тайны Древнего Египта». «ТРОГАЙ, ИЗУЧАЙ, ФОТОГРАФИРУЙ» – на этой выставке можно все!

2421 0