By:

Julius Meinl reaprinde prietenii de ziua internațională a cafelei

Prăjitorul tradițional vienez de cafea, Julius Meinl încurajează oamenii să-și exprime emoțiile, să exploreze prietenii și să creeze conexiuni pentru campania globală ’’Meet with a poem’’

Pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl continuă misiunea de a face lumea mai bună prin Poezie, îndemnând iubitorii de cafea și tinerii poeți din peste 25 de țări din întreaga lume, să investească în relațiile lor și să se reconecteze cu cei dragi prin evenimentul inspirațional ’’Meet with a Poem’’.

Cu acest prilej, invităm lumea să transformăm versurile în monedă de schimb pentru o zi, în cele 20 locații partenere Julius Meinl din Chișinău, Bălți, Ungheni, Cahul și Cimișlia.

În acest an, venim cu inițiativa de a lăsa telefoanele deoparte pentru a găsi o conexiune emoțională și reală, prin poezie.

Prin mecanismul specific campaniilor Julius Meinl, oamenii sunt încurajați să se întâlnească și să aducă mai multă poezie în lume, folosind ceaiul sau cafeaua drept combustibil creativ pentru a aprinde în viață mai multe momente poetice. Pe 1 octombrie, cei care își cheamă persoanele dragi și se întâlnesc în cafenelele partenere Julius Meinl din întreaga lume, pot primi două cești cu cafea sau ceai în schimbul scrierii unei poezii în doi. 

Ambasadorul global al campaniei ’’Meet with a Poem’’, cântăreț și compozitor decernat cu disc de platină, și nu în ultimul rând, mare iubitor de cafea, Tom Odell, rămâne alături de noi. 

Parteneriatul este o celebrare a două forme de artă: muzică și poezie, o relație pe care, în calitate de compozitor pasionat, Tom Odell o cunoaște în profunzime. Colaborarea creativă are scopul de a face poezia mai accesibilă prin intermediul muzicii și încurajează oamenii să își acorde o clipă pentru a se conecta cu ei înșiși, pentru a-și găsi propria lor inspirație.

Pentru Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl a creat remediul perfect pentru a facilita găsirea momentelor de inspirație poetică, atunci când lăsăm telefoanele deoparte și ne bucurăm de timpul petrecut împreună.

Pentru aceasta, Julius Meinl a realizat un parteneriat cu fondatoarea Farmaciei Poeziei, Deborah Alma, cea care oferă clienților săi prescripții poetice pentru a-i ajuta în viață și în relațiile lor de zi cu zi. Alma a realizat un ghid poetizat, unic și foarte util pentru participanții la ’’Meet with a Poem’’,  cu scopul de a ajuta oamenii să-și exprime emoțiile prin poezie, de Ziua Internațională a Cafelei.

Misiunea noastră este să facem lumea mai bună prin intermediul poeziei și an de an să provocăm consumatorii să-și descopere creativitatea, oferind cafea şi ceai în schimbul versurilor. Astfel, pe 1 octombrie, în cele 20 locaţii participante din localitățile Chișinău, Bălți, Ungheni, Cahul și Cimișlia, iubitorii de cafea și poezie sunt așteptați să dea frâu liber sentimentelor.

JULIUS MEINL, www.brw.md

În Moldova, lista completă a locațiilor participante este disponibilă aici:  

or. CHIȘINĂU 

• JAZZ Hotel Chisinau — Str. Vlaicu Pârcălab 72 

• Creme de la Creme — Str. Alexandru cel Bun 98A 

• New York Restaurant & Bar (Radisson Blu Leogrand Hotel) — Str. Mitropolit Varlaam 77 

• New York Restaurant & Bar (Courtyard by Mariott) — Str. Arborilor 21

• Rozmarin Cafe — Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202 

• Inside Bar — Str. Mihai Sadoveanu 20/1 

• Librăria Bestseller — Str. Drumul Viilor 36/1 

• King Coffee TO GO — Str. Calea Ieşilor 10

• Restaurant Vila Nouă — Str. Ginta Latină 5/3

• Poetry Coffee Shop — Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 119

• The Cup – Bd. Moscova 16

• Parol — Str. Vasile Alecsandri 111

• Librarius – Str. Mitropolit Varlaam 75

or. BĂLȚI 

• Wine House — Str. Alexandru Cel Bun 5

• Django Club — Str. Nicolae Iorga 11/3 (shopping center «Plaza») 

• Carlsberg Grill Pub — Str. Independenţei 33

or. UNGHENI 

• Casa Sărbătorii — Str. Națională 19 

or. CIMIȘLIA 

• Autoland — Str. Ștefan cel Mare 117 

or. CAHUL 

• Escobar — Str. Bogdan Petriceicu Hașdeu 3 

• Ristretto Café – Str. Alexandru Lipcan 77

Poeţi din toată ţara ieşiţi din anonimat …!!! 

Pentru a afla mai multe despre Ziua Internaţională a Cafelei şi proiectul manifest  ‘Meet with a Poem’ urmăriţi pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/JuliusMeinlMoldova sau website-ul www.meinlcoffee.com/mo.

Urmăriţi și susțineți conversaţiile pe reţelele sociale prin hashtag-urile:

#MeetWithAPoem #PoetryForChange #ChasingPoems #JuliusMeinlMoldova

#MeetWithAPoem2019; #JuliusMeinl; #JuliusMeinlCoffee; #GetInspired; #JuliusMeinlTea; #EnjoyCoffee; #coffeemoment; #coffeeholic; #coffeevibes;

Tags: JULIUS MEINL
480 0
Читайте также:

By: /
Show me your PAIN. Vol.II

Знакомство с понятием боли через призму науки и искусства продолжается. И, хотя сложно рассказать о боли спокойно, пока от нее не освободишься, организаторы выставки уже второй год выступают посредником между теми, кто ее чувствует, и теми, кому это не безразлично. На этот раз – настоящие пациенты, чья боль, обретая структуру, вырывается наружу из черно-белых снимков.

4961 0
By: /
Новая музыка: «The National», «LCD Soundsystem», «The Killers»

С приходом осени меняется и музыка в плейлисте: вместо летних пляжных гимнов появляются ностальгические серьезные мелодии и хочется спрятаться в них до следующего лета. Но что слушать тем, кто в восторге от желтой листвы и с началом осени вступает в марафон лучшего настроения? Рассказываем о музыкальных новинках сентября.

5972 0