By:

Moldova Fashion Days revine cu 2 zile de modă autohtonă

Luna septembrie ne amintește că urmează o nouă ediție de Moldova Fashion Days, când Chișinăul devine capitala  modei. Colecțiile designerilor sunt deja pregătite pentru a fi prezentate în cadrul evenimentului, care, de această data, se va desfășura într-o atmosferă minimalistă, cu un décor în alb și negru și cu detalii în stil HiTech.

Ca și în ceilalți ani, nu trebuie să uiți de motto-ul nostru: See now, Buy now! Ceea ce înseamnă că vei putea cumpăra piesele vestimentare, care îți vor ”face cu ochiul”, imediat după eveniment în showroom-urile designerilor.

Cei peste 40 de designeri își vor da întâlnire cu publicul, în aceeași locație ca și ediția trecută, Showroom-ul GBS, str. Calea Orheiului 20/2.

Vino să simți vibrația fashion-ului la cel mai important eveniment de la noi! Sunt doar câțiva pași magici, pe care să-i urmezi:

Invită-ți prietena, mama sau fiica la eveniment!

Cumpără biletele de pe iticket.mdhttps://iticket.md/event/moldova-fashion-days-main-catwalk

Alege-ți o ținută #dininimă și asorteaz-o cu mood-ul tău!
Vino să admirăm împreună colecțiile designerilor autohtoni!

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

1142 0
Читайте также:

By: /
Viggo is the new black

Pentru a crea un look atrăgător și modern, bărbatul trebuie să cunoască tendințele de bază ale modei și să poată alege ceea, ce va sublinia cel mai bine in mod avantajos personalitatea sa. Din fericire, moda bărbaților oferă acum o varietate de tendințe care pot crea o imagine reală, fără a pierde individualitatea și la care pot adera barbați de orice stil. Împreună cu experții Viggo am analizat principalele tendințe ale modei barbaților pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018.

6839 0
By: /
Новая музыка. Что мы слушали в апреле?
Апрель получился на удивление богатым и разнообразным в плане новых, а главное качественных музыкальных релизов, которые со стопроцентной вероятностью войдут в списки лучших альбомов 2017 года. Рассказываем, почему стоит познакомиться с новым альбомом Gorillaz, Кендрика Ламара и…
1024 0