By:

Yoga și vinul — tema Calendarului 2019 de la Chateau Vartely

În fiecare an, de Crăciun, Château Vartely provoacă și uimește. N-a dezamăgit nici de data aceasta. Un nou trend, o nouă descoperire, o nouă alchimie între două pasiuni ce s-ar părea că nu se intersectează, dar care, zic cunoscătorii, convețuiesc armonios: yoga și vinul. Aceasta e tema Calendarului 2019, acesta e stilul de viață al acestui an. Zen, armonie și rezveratrol.

Și vinul, și yoga relaxează corpul, decongestionează sistemul nervos, detașează de stresul cotidian, eliberează emoțiile și creează o stare de bine, de armonie cu universul, cu cei din jur și cu propria ta persoană.  

Cine altcineva putea să ilustreze mai bine această idee decât Masha Kinash, proprietara Pilates.md, o adevărată zeiță a elasticității și flexibilității, suplă, plină de caracter, dar și un anumit, abia lizibil mister, la fel ca și vinurile noastre.

Roman Rybaleov, cu ochiul său de maestru, a surprins cele mai bune racursiuri, a pus în valoare frumoasa relație dintre yoga și vin printr-o lumină concentrată, aproape cinematografică.

Savurați viața, în toată plinătatea ei!

Prin acest proiect, dăm start unui trend sănătos pentru anul 2019. Vă vom aștepta cu drag la ședințe relaxante de Yoga în aer liber în inima Orheiului , dupa care — să ne bucurăm de minunatele vinuri de la Château Vartely.

237 0
Читайте также:

By: /
«Это всего лишь конец света» Ксавье Долана: Дом там, где больно

Мы предлагаем к просмотру и разбору драму Ксавье Долана «Это всего лишь конец света», отмеченную Гран-при Каннского кинофестиваля-2016 и представлявшую Канаду на «Оскаре».

3929 0
By: /
Аксессуары джентельмена. Выбираем вместе с Viggo

Стильный и элегантный мужской образ подразумевает сдержанность в одежде. Подчеркнуть индивидуальность и продемонстрировать респектабельность помогут мужские аксессуары и украшения. Эксперты Viggo поделились секретами, продемонстрировали самые стильные аксессуары и, конечно, дали советы для создания незабываемого образа.

7291 0